Quaning,

voor een gegarandeerd duurzaam resultaat in slechts 7 weken!

Wanneer Quaning?

Z

Is jouw werk oppervlakkig en mis je diepgang?

Z

Loop je steeds tegen dezelfde situaties aan?

Z

Twijfel je over je werk of de toekomst?

Z

Vraag je jezelf af welke stappen je moet zetten?

Z

Mis je de uitdaging op je werk?

Z

Wil je meer uit jezelf halen?

Kies dan voor een Quaning-RGprogram Personal of een Quaning-RGprogram Intention of Being. Wil je zelfverzekerder zijn in je werk of heb je een ander werkgerelateerd doel? Dan is het Quaning-RGprogram Personal de beste keuze.

Wil je tot in de kern weten wat jouw unieke talenten zijn, wie je bent en waar je voor staat? Wil je de obstakels die in de weg staan om dat doel te bereiken opruimen? Kies dan voor het Quaning-RGprogram Intention of Being.

QUANING

Ook een Quaning traject bestaat uit Beweging, Bewustwording en Bezieling.

Mensen die doen waar ze voor geboren zijn en leven vanuit hun kern, zijn effectiever, productiever en vooral veel blijer met hun werk. Zij ervaren vrijheid in hun werk en kunnen helemaal zichzelf zijn. Ze bruisen van energie en de dingen gaan bijna als vanzelf, moeiteloos in de flow.

Wanneer dit NIET zo is ervaar je veel stress, ervaar je frustratie en irritaties, kosten de dingen je steeds meer energie en gaat alles moeizaam of stroperig. Je twijfelt welke stappen je moet nemen, of je wel op de juiste plek zit of voelt je daar niet waardevol. Je komt er zelf niet meer uit maar weet dat er iets niet klopt. Je vraagt je af wat dan wel en blijft twijfelen.

Dat wil je anders!

QUANING is uitermate geschikt voor jou wanneer:

Z

Je steeds tegen dezelfde obstakels loopt in je werk

Z

Je wilt weten wat jou unieke talenten zijn

Z

Je wilt weten wat jij specifieke bijdrage is voor jezelf en voor anderen

Z

Je verlangt naar vrijheid in je loopbaan en werk dat je voldoening geeft

Z

Je talenten optimaal wilt inzetten, op de manier die bij jou past

Z

Je het verlangen hebt om het anders te gaan doen, met minder moeite en meer plezier

Benieuwd?

Quaning is anders

Quaning is anders dan coaching. Bij coaching werken vooral op het niveau van je gedachten, bewust en onbewust, en onderzoeken we samen wat jou beperkt in jouw dagelijks leven. Bij Quaning werken we op het niveau van het onderbewustzijn, jouw persoonlijk informatieveld, maken we objectieve analyses met behulp van software gebaseerd op kwantummechanica en volgen we een vast stappenplan dat zijn effectiviteit heeft bewezen.

Na afronding van een Quaning- RGprogram Intention of Being traject:

  • Weet je wat jouw Zijnsintentie is. Dat wat jij uniek te brengen hebt voor jezelf en voor anderen en wat je ten diepste drijft de dingen te doen.
  • Weet je in welke context en omgeving jouw talenten het meest tot zijn recht komen
  • Heb je rotsvast vertrouwen in de stappen die je nu en in de toekomst gaat zetten
  • Gaat je energie weer bruisen en kom je weer in de flow.

Tijdens het programma:

  • Werken we samen 7 weken aan jouw doel
  • Maak jij elke dag een kleine opdracht in het Q-Report
  • Hebben we 7 vaste afspraken, elke week op een vaste dag
  • Sta ik 24/7 voor je klaar
  • Haal je je doel gegarandeerd en krijg je levenslang garantie op het resultaat
  • Betaal je een vaste prijs

Plan een GRATIS kennismakingssessie in om te ontdekken wat de Quaning methodiek voor jou of je werknemer(s) kan betekenen.

Mijn klanten

“I got a lot out of the session that was conducted in a nice environment and professionally done. My situation is that I was hired as Senior Director Business Development, and I have not been allowed to use my talents and experience in my work environment. I was being treated as junior executive and was not being involved in areas I could add huge value, and the reason why I was hired in the first place. That situation was aggravating and demotivating me. In our session we quickly identified the background and talents that make my core work.

A few days after the session I was asked to take-on a challenging project in which I can use my experience. I have a healthy mindset, clarity over my approach to the job and my next career steps”.

Marcus Dinan

“Dank voor het helder krijgen van mijn missie en voor het mij weer laten voelen. Het zaadje was al geplant, maar het moest nog even tot volle bloei komen. Ons gesprek heeft hier een laatste zetje aan gegeven.

Het loopt allemaal lekker en ogenschijnlijk vanzelf, ‘in flow’. Juist dit maakt dat ik vaak vergeet hoe makkelijk alles nu gaat ten opzichte van een tijdje geleden, en dat dit dus eigenlijk betekent dat ik leef vanuit mijn zijnsintentie. Ik doe wat ik leuk vind, richt mijn tijd en leven zo in dat het bij mij past, en dat is een heerlijk gevoel.

Dank voor jouw ‘scherpstellen’ en helder krijgen van wat speelt”.

Astrid Kuipers

Contact opnemen

Great Health Coaching
Fonteinkruid 5
1441 XJ Purmerend
Mob: (+31) (0)623611494
Email: info@greathealth.nl

Of stuur mij een bericht