Kennis & Ervaring

Carolien Kuyper

Hiermee is mijn toolbox gevuld

Onderstaande opleidingen zijn slechts een fractie van de opleidingen, trainingen en workshops die ik heb gevolgd sinds 2008. Naast mijn kennis die ik heb opgedaan bij onderstaande opleidingen ben ik ervaringsdeskundige op het gebied van burn-out (1999) en bore-out (2017).

Om kwaliteit van mijn dienstverlening te waarborgen ben ik aangesloten bij beroepsverenigingen en ben ik samenwerkingsovereenkomsten aangegaan.

Quaning

Is een unieke een begeleidingsmethodiek waarmee jouw werk gerelateerde doel binnen maximaal 7 weken wordt bereikt, met minimale tijdsinvestering, voor een vaste prijs en met levenslang garantie op de duurzaamheid van het bereikte resultaat. Dit alles is mogelijk dankzij een bewezen succesvolle procedure, innovatieve technologie en mijn begeleiding!

Wil jij leven en werken met optimaal gebruik van jouw talenten? Wil je weten wat je daarmee kunt betekenen, voor jouw zelf en voor anderen? Kies dan voor deze methodiek en vergroot jouw duurzame inzetbaarheid.

Stress & burn-out coaching

Deze opleiding op HBO+/academisch niveau sluit goed aan bij mijn integrale aanpak. Vanuit een integraal beeld dat stress niet alleen tussen de oren zit maar ook een biologische (lichamelijke) oorzaak heeft kijk ik naar de samenhang tussen oorzaken en gevolgen en volgt een systematische stapsgewijze en wetenschappelijk bewezen aanpak. Hiermee versterk ik het pakket aan tools om jou weer in balans te krijgen.

Reset je Hormonen Methode 

Van werkgevers maar ook arbodiensten ontving ik signalen dat het, vooral bij vrouwen van 45+, lastig is vast te stellen of klachten voortkomen uit een burn-out of door overgangsklachten. Omdat beide een andere aanpak vergen heb ik besloten de opleiding tot Reset je Hormonen Coach opleiding te volgen.

Integraal leefstijl- en vitaliteitscoach & professioneel leefstijl- en vitaliteitstrainer

Post HBO opleiding tot Integraal leefstijl- en vitaliteitscoach. Gevolgd bij Mark Academy voor levenskunst. Ik heb geleerd mensen te begeleiden op zowel het fysieke vlak alsook op mentaal, sociaal-emotioneel en zingevingsvlak en op het gebied van pro-activiteit. De integrale benadering ten aanzien van vitaliteit, een gezonde leefstijl en een optimale totaalbalans.

Ook heb ik de opleiding tot professioneel leefstijl- en vitaliteitstrainer gevolgd. Het resultaat is dat ik interessante trainingen en workshops geef over diverse thema’s. 

Wandelcoach

Bij Mindful Run Nederland heb ik de opleiding gevold tot Wandelcoach.
Tijdens het wandelen kom je snel los van jouw “probleem” en oude patronen. De kracht van de natuur maakt dat jouw levensenergie weer snel gaat stromen. Je komt letterlijk en figuurlijk in beweging. De methodiek richt zich op bewegen, ademhaling, mindfulness en Neuro-Linguïstisch Programmeren (NLP). Omdat iedereen uniek is vul ik deze methode aan met andere tools die ik heb geleerd. Mijn toolbox zit vol waardevolle hulpbronnen.

Mindful Walk & Run en PowerWalk instructeur

Bij Mindful Run Nederland heb ik de opleidingen gevolgd tot Mindful Walk & Run  en PowerWalk instructeur. Als Mindful Walk en Run instructeur geef ik cursussen en trainingen waarin je leert op een andere en meer ontspannen manier te bewegen. Daarbij maken we bij het wandelen of hardlopen gebruik van ademhalingstechnieken en Mindfulness.
Het resultaat: minder stress en meer energie!

Orthomoleculair voedingsadviseur en Detox consulent

Na jaren van zelfstudie en toepassing daarvan ben ik nu ook officieel gecertificeerd door Ortho Health Foundation.

Omdat de wereld van voedingssuppletie zich voortdurend ontwikkeld heb ik de nodige masterclasses gevolgd voor specifieke klachten. Voedingssupplementen kunnen trajecten soms net een beetje makkelijker maken.

Dat is geen must, maar alleen als dat bij jou past.

Employability & Leefstijlcoach

Samen met Active Health Group voer ik opdrachten uit bij grote en minder grote bedrijven in zowel de publieke sector als de private sector. Als employability & leefstijlcoach geef ik medewerkers persoonlijke adviezen op basis van een integrale gezondheidscheck bestaande uit kort preventief medisch onderzoek, een (VAR) vragenlijst en motivational interviewing.

Vind u de gezondheid van uw medewerkers ook belangrijk? Neem contact op voor meer informatie.

De samenwerking met Active Health staat garant voor kwaliteit en veiligheid. De systemen van Active Health voldoen aan de hoogste veiligheidseisen en ISO normen.

Contact opnemen

Great Health Coaching
Fonteinkruid 5
1441 XJ Purmerend
Mob: (+31) (0)623611494
Email: info@greathealth.nl

Afspraken vinden plaats in mijn praktijk, in overleg binnen een straal van 50km rondom Purmerend, of online

Chat openen
Waar kan ik je mee helpen?
Waar kan ik je mee helpen?
Hallo,
Waar kan ik je mee helpen?