Leven en Werken vanuit jouw

Zijnsintentie

ZIJNSINTENTIE

Mensen die doen waar ze voor geboren zijn en leven vanuit hun kern, zijn effectiever, productiever en vooral veel blijer met hun werk. Zij ervaren vrijheid in hun werk en kunnen helemaal zichzelf zijn. Ze bruisen van energie en de dingen gaan bijna als vanzelf, moeiteloos in flow.

Wanneer dit NIET zo is ervaar je veel stress, ervaar je frustratie en irritaties, kosten de dingen je steeds meer energie en gaat alles moeizaam of stroperig. Je twijfelt welke stappen je moet nemen, of je wel op de juiste plek zit of voelt je daar niet waardevol. Je komt er zelf niet meer uit maar weet dat er iets niet klopt. Je vraagt je af wat dan wel en blijft twijfelen.

Leven en werken volgens jouw oorspronkelijke blauwdruk, jouw innerlijke kompas, daarvoor is het Zijnsintentie programma ontwikkeld.

Wanneer het Zijnsintentie programma?

Z

Is jouw werk oppervlakkig en mis je diepgang?

Z

Loop je steeds tegen dezelfde situaties aan?

Z

Twijfel je over je werk of de toekomst?

Z

Vraag je jezelf af welke stappen je moet zetten?

Z

Mis je de uitdaging op je werk?

Z

Wil je meer flow in je leven ervaren?

Kies dan voor het Zijnsintentie programma. Deze techniek gebasseerd op kwantummechanische principes is ontwikkeld om duurzame veranderingen te realiseren.

Dat wil je anders!

Het Zijnsintentie programma  is uitermate geschikt voor jou wanneer:

Z

Je steeds tegen dezelfde obstakels loopt in je werk

Z

Je wilt weten wat jouw unieke talenten zijn

Z

Je wilt weten welke specifieke bijdrage jij te leveren hebt, voor jezelf en voor anderen

Z

Je verlangt naar vrijheid in je loopbaan en werk dat je voldoening geeft

Z

Je talenten optimaal wilt inzetten, op de manier die bij jou past

Z

Je het verlangen hebt om het anders te gaan doen, met minder moeite en meer plezier

Z

Je een doel mist in je leven en van betekenis wilt zijn

Benieuwd?

Zijnsintentie begeleiding is anders

Zijnsintentie begeleiding is anders dan normale coaching. Bij normale coaching werken vooral op het niveau van je gedachten, bewust en onbewust, en onderzoeken we samen wat jou beperkt in jouw dagelijks leven. Tijdens begeleiding naar jouw Zijnsintentie werken we op het niveau van het onderbewustzijn, jouw persoonlijk informatieveld, maken we objectieve analyses met behulp van software gebaseerd op kwantummechanica en volgen we een vast stappenplan dat zijn effectiviteit heeft bewezen.

Wil je tot in de kern weten wat jouw unieke talenten zijn, wie je bent en waar je voor staat? Wil je de obstakels die in de weg staan om dat doel te bereiken definitief opruimen? Kies dan voor traject Sneltrein naar Werkgeluk.

Na afronding van dit Sneltrein naar Werkgeluk traject:

 • Weet je wat jouw Zijnsintentie is. Jouw unieke bijdrage ten gunste van jezelf maar ook voor anderen.
 • Wat je ten diepste drijft de dingen te doen.
 • Weet je in welke context en omgeving jouw talenten het meest tot zijn recht komen
 • Heb je rotsvast vertrouwen in de stappen die je nu en in de toekomst gaat zetten
 • Gaat je energie weer bruisen en kom je weer in de flow.

Tijdens het program:

 • Werken we samen 7 weken aan jouw doel
 • Maak jij elke dag een kleine opdracht in het Z-Report
 • Werken we samen aan je Zijnsintentie document
 • Hebben we 7 vaste afspraken, elke week op een vaste dag
 • Sta ik 24/7 voor je klaar
 • Betaal je een vaste prijs

Plan een GRATIS kennismakingssessie in om te ontdekken wat het Zijnsintentie programma voor jou kan betekenen.

Mijn klanten

“I got a lot out of the program that was conducted in a nice environment and professionally done. My situation is that I was hired as Senior Director Business Development, and I have not been allowed to use my talents and experience in my work environment. I was being treated as junior executive and was not being involved in areas I could add huge value, and the reason why I was hired in the first place. That situation was aggravating and demotivating me. In our session we quickly identified the background and talents that make my core work.

A few days after the 1st session I was asked to take-on a challenging project in which I can use my experience. I have a healthy mindset, clarity over my approach to the job and my next career steps”.

Marcus Dinan

“Al een tijd heb ik het niet zo naar mijn zin op mijn werk. Maar ik heb net een nieuwe woning gekocht en wisselende energie en een fysieke belemmering weerhouden mij ervan om naar wat anders te zoeken.

Thuisgekomen na de 1e sessie voel ik dat ik meer energie heb, meer helder ben in mijn hoofd, open, er stroomt een flow door mij heen. Dit voelt wel heel fijn!

Eerder die week heb ik een fulltime vacature gezien. Ik wil eigenlijk parttime werken. Ik besluit te bellen om meer over de functie te weten te komen. Een super leuk telefonisch gesprek met de directeur van het bedrijf volgt. Voor minder uren staat hij open. Nog dezelfde middag maak ik mijn C.V. compleet en verzend ik deze. Daarna gaat alles in sneltreinvaart.

Ik  wordt een paar dagen later uitgenodigd voor een 1e gesprek. Een 2e volgt een week later. Ik ben net een half uurtje thuis als de office manager belt dat ze me graag wil aannemen. Daarna volgt een assessment en de volgende dag ontvang ik al een voorstel.

De energie, de rust, de flow die vrij is gekomen na de 1e sessie heeft mij al geholpen met het bereiken van mijn doel.  EEN ANDERE BAAN!!”

Marije Werba

“Dank voor het helder krijgen van mijn taak en voor het mij weer laten voelen. Het zaadje was al geplant, maar het moest nog even tot volle bloei komen. Ons gesprek heeft hier een laatste zetje aan gegeven.

Het loopt allemaal lekker en ogenschijnlijk vanzelf, ‘in flow’. Juist dit maakt dat ik vaak vergeet hoe makkelijk alles nu gaat ten opzichte van een tijdje geleden, en dat dit dus eigenlijk betekent dat ik leef vanuit mijn Zijnsintentie. Ik doe wat ik leuk vind, richt mijn tijd en leven zo in dat het bij mij past, en dat is een heerlijk gevoel.

Dank voor jouw ‘scherpstellen’ en helder krijgen van wat speelt”.

Astrid Kuipers

“Mijn naderende pensioen geeft stress. Ik denk dat ik weet wat ik daarna wil doen met mijn leven maar ik blijf maar twijfelen.

Tijdens de sessie heb ik het op een gegeven moment over mij familie, met name mijn broers en zus en hoe wij om zijn gegaan met de gevolgen van het opgroeien in moeilijke omstandigheden…. Een gezin met een narcistische vader en een (te) lieve moeder.  Toen moest ik denken aan mijn vader, een ingewikkeld en gekrenkt mens, iemand die absoluut niet gezellig of sociaal was.  

En toen kwam ‘sociaal’ als nummer 1 uit in mijn Personal Information Field! Dit voelde als soort bevestiging voor mij van wie ik ben, waarom ik ben, een soort ‘verademing’, of een ‘eureka’ moment. Het bracht me aan het reflecteren over mij leven, hoe het zich ontwikkeld heeft, de keuzes die ik gemaakt heb, en ook wat ik nu aan het doen ben.

I am living my Intention of Being!

Dank je wel!”

Jane Brooks, Eindhoven

Contact opnemen

Great Health Coaching
Fonteinkruid 5
1441 XJ Purmerend
Mob: (+31) (0)623611494
Email: info@greathealth.nl

Afspraken vinden plaats in mijn praktijk, in overleg binnen een straal van ca. 30km rondom Purmerend, of online

Chat openen
Waar kan ik je mee helpen?
Waar kan ik je mee helpen?
Hallo,
Waar kan ik je mee helpen?