Referenties

Wat mijn klanten over me zeggen

Mijn klanten

Bedankt voor de fijne wandelcoaching,

ik heb je gevonden via facebook. Vlak voordat ik thuis kwam te zitten met een Burnout heb ik de website bezocht en zag de 1op1 wandel coaching en dat sprak me erg aan. Praten en wandelen in de nabij gelegen natuur, en we troffen elke keer een zonnetje. De wandel sessies hebben mij door de gesprekken en oefeningen meer naar mezelf doen kijken, waarom ik dingen doe zoals ik doe terwijl een iets andere aanpak wellicht minder stress oplevert en ontspanningsoefeningen, bodyscan, of gewoon even alleen maar zitten in stilte.

Ik heb aardige stappen gemaakt en ben zelfs weer een beetje aan het werk.

Wanneer je op zoek bent naar hulp omdat je vastloopt in je hoofd maar je ziet jezelf niet in een kamertje op de sofa zitten, raadt ik het zeker aan met Carolien contact op te nemen.

Anja

Wandelcoaching

“Caroline supported me at a time when I needed it. When we immigrated to the Netherlands two years ago, I was trying to cope with difficult conditions. A new country, a new language and a new job. Having long working hours and not being able to spare time for my two young children and myself was quite exhausting for me. During such a period, Caroline took me for walks in nature. She supported me by talking to me at length and with interest. The meditations we did were very good for me. The additional frequency therapy made me feel instantly lighter and happier. Good to know you. I would defintely recommend to everyone.”

A.K.

Het contact met Caroline was heel positief. Tot mijn verbazing kwam tijdens de sessie naar voren dat ik meer aan mijn zelfvertrouwen moet werken. Ik dacht dat ik heel extravert was. Maar met nader inzien realiseerde het mij, dat ze helemaal gelijk had. Niet durven hogere functies aan te nemen, altijd van hoger op te horen krijgen dat ik te bescheiden ben. Nu na een week kreeg ik een baan aangeboden als team leider. Kan niet beter.”

Margaret

“Ik heb net de 5 weekse cursus mindfull walk achter de rug. En jeetje wat heb ik veel geleerd. Even je hoofd leegmaken, en ondertussen lekker aan de wandel. Met elke week een ander thema en ook nog beetje huiswerk. Ben er super blij mee en kan nu verder thuis aan de slag. Nogmaals super bedankt Carolien.”
Maritsa van der Meer

Cursus Mindful Walk

“Ik vond het super om 5 weken met onbekende vrouwen die heel gezellig waren in het bos op zondagochtend te wandelen!

Onze coach Carolien deed heel rustig en wist ons heel veel te vertellen en leren hoe we bepaalde technieken moesten toe passen in ons dagelijks leven
Heb geleerd hoe ik me kan concentreren met mediteren en nog veel meer!
Het is aan te raden om het te gaan doen!!!
Bedankt Carolien.”
Anita Jaña Gacitúa

“Ik ben begeleid door Carolien Kuyper. Zij kon mij door middel van haar rustige benadering en duidelijke vraagstelling begeleiden bij mijn doel: Ik mag er zijn!

Deze valkuil speelde zowel privé als in mijn werk. Privé stelde ik vaak de ander op de eerste plek en maakte daarbij mijn overtuigingen/ behoeftes ondergeschikt. Op het werk sprak ik mezelf vaak niet altijd uit omdat ik teveel rekening hield met de mening van anderen. Dit is een mechanisme die ik vanuit mijn verleden goed kan verklaren maar dit belemmerde mij om eerlijk te zijn naar mezelf en daarbij mijn eigen behoeftes en wensen voorop te stellen en er te laten zijn. Dit mechanisme was ik me heel bewust van, maar de omslag maken naar ‘ik mag er zijn’ vond ik lastig. Mijn sessie met Carolien heeft me hierbij geholpen.

De week na mijn sessie merkte ik verandering, zowel privé als werk gerelateerd. Privé heb ik bewust momenten voor mezelf genomen en hier ook van genoten. Daarnaast heb ik duidelijk mijn grenzen en behoeftes aangeven en uitgesproken. Op het werk heb ik tijdens een overleg duidelijk mijn mening gegeven. Achteraf bleek dat ik daarmee  een gevoel wat in het team heerste, maar niet uitgesproken werd, heb benoemd. Hierdoor werd het onderwerp voor het gehele team bespreekbaar, wat mij achteraf ook een goed gevoel gaf.

Daarnaast voelde ik me al een tijdje wat verveeld in het werk. Na de sessie heb ik met mijn leidinggevende gesproken over meer uitdagende taken en deze ook concreet afgesproken. Dit alles maakt dat ik aangenaam verrast ben over het effect na de sessie.”

Nanda van der Neut

“In juni hebben wij (moeder en dochter) ons opgegeven voor de 5 weekse cursus mindful run. Het concept; niet oordelen, in het heden zijn en de neusademhaling prikkelde onze interesse. We gingen op pad met Carolien. Een lieve non nonsense dame die ons met zachte stem door de les heen praatte een mix van informatie, oefeningen en rustig hardlopen om na 1 1/2 uur te eindigen met een bodyscan. Daarna naar huis met een super gevoel, “huiswerk” en goede tips.

Iedere week werd de les iets intensiever, altijd weer iets nieuws leren, vaak een uitdaging die soms tot grote hilariteit leidde. We liepen in het Purmerbos een heerlijke locatie tijdens elk weer type.
Wij hebben veel geleerd, lopen inmiddels met gemak 10 km hard door de eenvoudig eigen te maken unieke adem techniek. Carolien geeft prettig en heel rustig les wat op elk hardloop niveau te volgen is. Wij raden daarom haar lessen aan iedereen aan!”
Noé Mensink

Mindful Walk Cursus

“Lieve Carolien,

Ik was verrast dat ik gelijk na de eerste les ontspannen werd, zin had om te wandelen vooral met de tips om bewuster te lopen en te ademen (door de neus). Voorheen zag ik altijd vooraf al op tegen de afstand die ik af moest leggen, maar nu zie ik de omgeving, voel ik mijn voeten en mijn adem. Elke week was weer een volgende stap in loslaten en ontspanning. Niet zweverig, maar leuk en met toegankelijke oefeningen.

Ook in vervelende werksituaties vond ik door de cursus kracht en rust om alles in perspectief te zien (laat het los en geef ruimte aan nieuwe dingen).

Je bent zo’n leuk mens en ik zou iedereen deze cursus aanbevelen.

Marjon Kooijman

Wandelcoaching

“ Na het overlijden van mijn man en twee serieus mislukte liefdes relaties stond ik er alleen voor. Het gevoel van vader en moeder zijn voor mijn (inmiddels) puberzoon zette mijn eigen leven op een tweede plaats.
Als er niemand genoeg van mij houd om een relatie mee aan te gaan, ben ik dan nog wel wat waard?
Het gemis van steun, aandacht en liefde liet een eenzaamheid in mij groeien. Steeds weer overal alleen heen, weinig aansluiting bij de mensen om mij heen vinden. Mijn wereld was oke maar werd wel steeds kleiner.
Nu ik richting de 50 jaar loop en mijn zoon meer zijn eigen gang gaat, heb ik ruimte gekregen die opnieuw ingevuld kan worden.
Samen met Carolien heb ik gezocht naar wat ik wil en leuk vind om te doen.
Buiten zijn is mijn ding. Water ook. Dus lopend over de dijk langs het markermeer voelde ik me goed en zijn er nieuwe plannen gevormd. Met als doel: Ja ik ben het waard om liefde en aandacht te geven en te krijgen”.

Ingrid

Quaning

“I got a lot out of the session that was conducted in a nice environment and professionally done. My situation is that I was hired as Senior Director Business Development, and I have not been allowed to use my talents and experience in my work environment. I was being treated as junior executive and was not being involved in areas I could add huge value, and the reason why I was hired in the first place. That situation was aggravating and demotivating me. In our session we quickly identified the background and talents that make my core work.

A few days after the session I was asked to take-on a challenging project in which I can use my experience. I have a healthy mindset, clarity over my approach to the job and my next career steps”.

Marcus Dinan

“Het was leuk om tijdens de Mindful Walk Clinic in het Twiske op een ontspannen manier in de buitenlucht bezig zijn met je lichaam en hoofd.”
Mirjam

“Mijn naderende pensioen geeft stress. Ik denk dat ik weet wat ik daarna wil doen met mijn leven maar ik blijf maar twijfelen.

Tijdens de sessie heb ik het op een gegeven moment over mij familie, met name mijn broers en zus en hoe wij om zijn gegaan met de gevolgen van het opgroeien in moeilijke omstandigheden…. Een gezin met een narcistische vader en een (te) lieve moeder.  Toen moest ik denken aan mijn vader, een ingewikkeld en gekrenkt mens, iemand die absoluut niet gezellig of sociaal was.

En toen kwam ‘sociaal’ op nummer 1! Dit voelde als soort bevestiging voor mij van wie ik ben, waarom ik ben, een soort ‘verademing’, of een ‘eureka’ moment. Het bracht me aan het reflecteren over mij leven, hoe het zich ontwikkeld heeft, de keuzes die ik gemaakt heb, en ook wat ik nu aan het doen ben.

I am living my Intention of Being!

Dank je wel!”

Jane Brooks, Eindhoven

“Al een tijd heb ik het niet zo naar mijn zin op mijn werk. Maar ik heb net een nieuwe woning gekocht en wisselende energie en een fysieke belemmering weerhouden mij ervan om naar wat anders te zoeken.

Thuisgekomen na de 1e sessie voel ik dat ik meer energie heb, meer helder ben in mijn hoofd, open, er stroomt een flow door mij heen. Dit voelt wel heel fijn!

Eerder die week heb ik een fulltime vacature gezien. Ik wil eigenlijk parttime werken. Ik besluit te bellen om meer over de functie te weten te komen. Een super leuk telefonisch gesprek met de directeur van het bedrijf volgt. Voor minder uren staat hij open. Nog dezelfde middag maak ik mijn C.V. compleet en verzend ik deze. Daarna gaat alles in sneltreinvaart.

Ik  wordt een paar dagen later uitgenodigd voor een 1e gesprek. Een 2e volgt een week later. Ik ben net een half uurtje thuis als de office manager belt dat ze me graag wil aannemen. Daarna volgt een assessment en de volgende dag ontvang ik al een voorstel.

De energie, de rust, de flow die vrij is gekomen na de 1e sessie heeft mij al geholpen met het bereiken van mijn doel.  EEN ANDERE BAAN!!”

Marije Werba

“Carolien heeft mij begeleid als leefstijl coach en me zonder oordeel begeleid waardoor er ruimte gecreëerd werd om alles te kunnen zeggen. Als iets niet werkt voor jou ga je samen op zoek naar wat wel werkt. Carolien is een lieve rustige vrouw met veel kennis om jou te helpen.”
Lottie

Leefstijlcoaching

“Carolien is een lieve, geduldige vrouw die de tijd neemt om naar je te luisteren en zo goed mogelijk advies probeert te geven. Ik heb een tijdje geworsteld met mijn gewicht. Door medicijngebruik was ik 10 kg aangekomen en wist niet goed waar ik moest beginnen om de kilo’s er weer af te krijgen. Doordat Carolien mij de juiste handvatten heeft gegeven begon ik langzaam af te vallen. Sommige tips waren voor mij echt een eye-opener en pas ik nu dagelijks toe. Uiteindelijk ben ik op eigen krachten verder gegaan en heb ik mijn streefgewicht bijna behaald.”

Samira

“Omdat ik lichamelijke klachten had, adviseerde Carolien mij een hormonale analyse te doen. Na een aantal vragenlijsten ontving ik een uitgebreid rapport met daarin diverse tips, toelichtingen en een persoonlijk leefstijl advies. Zeker de suggesties voor suppletie aanvullingen zijn welkom.

Wil je meer weten over het effect van jouw hormonen, omgaan met stress en voedingsadvies, dan kan ik haar van harte aanbevelen. Zij zorgt ook voor een goede follow up.”

Mirella Eickhof

Contact opnemen

Great Health Coaching
Fonteinkruid 5
1441 XJ Purmerend
Mob: (+31) (0)623611494
Email: info@greathealth.nl

Afspraken vinden plaats in mijn praktijk, in overleg binnen een straal van ca. 30km rondom Purmerend, of online

Chat openen
Waar kan ik je mee helpen?
Waar kan ik je mee helpen?
Hallo,
Waar kan ik je mee helpen?