Bore-out,

je wilt meer halen uit jouw leven!

Wat is een bore-out?

Een bore-out ontstaat als je langere tijd onvoldoende uitdaging of zingeving ervaart. Je af en toe vervelen is heel gezond. Uit onderzoek blijkt dat mensen die zich vervelen vaak met creatieve oplossingen en ideeën komen. Het schept ruimte voor nieuwe dingen. Maar wat als je hiervoor geen gehoor vindt? Dat je bij alles dat je doet tegen een muur op loopt? Dat je steeds meer stagnatie en frustratie ervaart? Een bore-out moet je niet onderschatten. Als deze situatie lang duurt kun je dezelfde symptomen en klachten krijgen als bij een burn-out. Je ervaart veel stress, hebt steeds minder energie,  je batterij raakt leeg en het wordt steeds moeilijker die weer op te laden.

Herken jij dit?

Z

Voel jij je vaak futloos en vermoeid?

Z

Is jouw leven oppervlakkig en mis je diepgang?

Z

Mis je de uitdaging op je werk?

Z

Vind je het lastig om je te concentreren?

Z

Voel je je niet verbonden met je werk?

Z

Ervaar je frustratie en stagnatie?

Z

Twijfel je aan je capaciteiten?

Z

Je vindt je werk saai

Sneltrein naar Werkgeluk traject

Ook in dit traject werk ik met de drie B’s: Beweging, Bewustwording en Bezieling.

Afhankelijk van jouw energie- en stress niveau werken we eerst een aantal sessies aan fysiek en emotioneel herstel in de buitenlucht. Hoeveel daarvoor nodig zijn hangt af van de ernst van jouw situatie. Door beweging in de buitenlucht verminderd de stress en verbeteren de functies van jouw brein. We gaan bewegen op verschillende locaties om jouw brein verder te prikkelen.

Door in beweging te komen, letterlijk en figuurlijk, laad je jouw batterij weer snel op. De mist trekt op uit je hoofd en situaties worden weer helder.

Benieuwd?

Als tijdens jouw herstel het verlangen groeit om meer te leven en te werken in lijn met jouw talenten waarmee jij jouw unieke bijdrage kunt leveren, voor jezelf en voor anderen,  kan ik jou hierbij begeleiden met het Sneltrein naar Werkgeluk traject.

Mijn klanten

“I got a lot out of the session that was conducted in a nice environment and professionally done. My situation is that I was hired as Senior Director Business Development, and I have not been allowed to use my talents and experience in my work environment. I was being treated as junior executive and was not being involved in areas I could add huge value, and the reason why I was hired in the first place. That situation was aggravating and demotivating me. In our session we quickly identified the background and talents that make my core work.

A few days after the session I was asked to take-on a challenging project in which I can use my experience. I have a healthy mindset, clarity over my approach to the job and my next career steps”.

Marcus Dinan

“Ik ben begeleid door Carolien Kuyper. Zij kon mij door middel van haar rustige benadering en duidelijke vraagstelling begeleiden bij mijn doel: Ik mag er zijn!

Deze valkuil speelde zowel privé als in mijn werk. Privé stelde ik vaak de ander op de eerste plek en maakte daarbij mijn overtuigingen/ behoeftes ondergeschikt. Op het werk sprak ik mezelf vaak niet altijd uit omdat ik teveel rekening hield met de mening van anderen. Dit is een mechanisme die ik vanuit mijn verleden goed kan verklaren maar dit belemmerde mij om eerlijk te zijn naar mezelf en daarbij mijn eigen behoeftes en wensen voorop te stellen en er te laten zijn. Dit mechanisme was ik me heel bewust van, maar de omslag maken naar ‘ik mag er zijn’ vond ik lastig. Mijn sessie met Carolien heeft me hierbij geholpen.

De week na mijn sessie merkte ik verandering, zowel privé als werk gerelateerd. Privé heb ik bewust momenten voor mezelf genomen en hier ook van genoten. Daarnaast heb ik duidelijk mijn grenzen en behoeftes aangeven en uitgesproken. Op het werk heb ik tijdens een overleg duidelijk mijn mening gegeven. Achteraf bleek dat ik daarmee  een gevoel wat in het team heerste, maar niet uitgesproken werd, heb benoemd. Hierdoor werd het onderwerp voor het gehele team bespreekbaar, wat mij achteraf ook een goed gevoel gaf.

Daarnaast voelde ik me al een tijdje wat verveeld in het werk. Na de sessie heb ik met mijn leidinggevende gesproken over meer uitdagende taken en deze ook concreet afgesproken. Dit alles maakt dat ik aangenaam verrast ben over het effect na de sessie.”

Nanda van der Neut

Contact opnemen

Great Health Coaching
Fonteinkruid 5
1441 XJ Purmerend
Mob: (+31) (0)623611494
Email: info@greathealth.nl

Afspraken vinden plaats in mijn praktijk, in overleg binnen een straal van ca. 30km rondom Purmerend, of online

Chat openen
Waar kan ik je mee helpen?
Waar kan ik je mee helpen?
Hallo,
Waar kan ik je mee helpen?